Halloncheesecake (10 bitar)

Botten:
250 g Digestivekex
100 g smör
Fyllning 1:
450 g Philadelphia classic
200 g osockrade hallon
3 ägg
1 1/4 dl strösocker
Fyllning 2:
3 dl Crème Fraiche
3 msk strösocker
1 msk vaniljsocker
• Sätt ugnen på 180 grader. Smula sönder kexen och blanda med smält smör.
• Tryck ut smuldegen i en form med löstagbar botten, 24 cm i diameter.
• Grädda 5-10 minuter.
• Kör ingredienserna till fyllning 1 i en matberedare till en jämn smet och häll i formen.
• Grädda i nedre delen av ugnen 25-30 minuter.
• Blanda ihop fyllning 2 och bred på kakan.
• Grädda ytterligare 5 minuter. Låt svalna.
• Servera ev. med rårörda hallon.
NJUT!!!
Oj va gott det lät! Ska nog ta och skriva av det receptet.... Kram
SvaraRadera