måndag 22 oktober 2012

Helgen

Helgen har varit ganska bra, föruutom att jag skar av mig halva tummen. Nja, inte halva kanske men det blev ett rejält snitt och det blödde ganska ymningt. Men när jag kollade på det igår kväll såg det riktigt fint ut, så det kommer nog att läka ihop bra.

Helgen började med att vi i fredags var och såg på Henrik Fexeus show "I ditt huvud". Henrik är superbra som vanligt och bygger upp stämning under hela showen. Vi som är där får lova dyrt och heligt att vi inte avslöjar något för dom som inte var där. Allt för att hålla mysteriet vid liv och för att inte sabba om någon ska se showen senare. Men bra var det. Mycket förundran och mycket skratt. Han är en riktig entertainer.


I lördags var mannen inne och vaxade en bil. Det tar några timmar. Så jag passade på att fixa en del här hemma. Fick rätt mycket gjort; städa toan, dammsög, gick en en-timmes promenad med Tyson. La ett långt spår till Tyson som fick vila en timme innan vi spårade. Svårt tyckte han, men han fixade det :-). Bra att han får tänka lite och jobba också. Sen kom tummen emellan. Attans potatis till att vara hal när den skulle delas på. Sen blev det inte mycket mer gjort. Men det kändes skönt ändå, hade lite flow hela dagen.

I går var vi först och spelade den sedvanliga badmintonen med Anders och Malin. Kul och jämt. Anders och Malin vann med 3-2 i set men sista setet gick som vanligt till förlängning. Det är såååå kul och jobbigt.

Sen åkte vi hem och tog en hamburgare innan vi tog med oss Tyson och åkte till Stjärnorp där vi gick runt en sjö som heter Skiren. Mest gamla timmervägar men en bra runda på 8 km där Tyson kunde gå lös i stort sett hela tiden. Lite kuperat så vi fick anstränga oss lite. Kaffe och muffins hade vi med oss som lite mellanmål.




 





Ikväll blir det ...


Såååå kul! Tack Monica för att du fixade biljetter :-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar